Blanda allt som ska vara i fyllningen, löken ska hackas fint eller rivas.
Lägg upp 2 bitar Hönökaka på ett fat eller bricka. Täck med fyllning.
Lägg på nästa lager Hönökaka så att skarvarna ej kommer på samma ställe som de förra. Gör likadant med nästa lager också. Täck även ovansidan och kanter med fyllningen.
Garnera med t ex gurka, tomat, skinka, ägg och ost, eller något annat som du tycker är gott t ex skaldjur.
Gör gärna tårtan några timmar innan den ska ätas.
Servera och njut.
Med tanke på hur många gånger som jag ätit den här smörgåstårtan utan att bli besviken så måste jag nog ge den en femma. Väldigt bra grund för att sedan garnera med vad man nu tycker om.
Med tanke på hur många gånger som jag ätit den här smörgåstårtan utan att bli besviken så måste jag nog ge den en femma. Väldigt bra grund för att sedan garnera med vad man nu tycker om.