En av de godaste smörgåstårtor jag har smakat!
Instruktioner
- Lägg brödet tre och tre. Skär bort kanterna på brödet.
- Skala räkorna till fyllningen. Spara några fina till garnering och skär resten i små bitar.
- Hacka äggen och blanda med räkor, gräslök och dill samt crème fraiche till en röra. Smaksätt med salt och peppar.
- Lägg tre av brödbottnarna på ett serveringsfat.
Bred på hälften av fyllningen. Täck med nästa 3 skivor och bred på resten av fyllningen.
Lägg på de återstående bröden och tryck till.
- Bred majonnäs ovanpå och runt kanterna. Strö på hackad gräslök. Tryck lite lätt på sallad på sidorna.
Lägg lax rund kanterna och räkorna innanför.
Klicka ut rom på laxen. Dekorera med gurk- och citronskivor. Lägg cocktailtomater runt smörgåstårtan.
Publicerat den
17 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar