Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta med kyckling och bacon

 
Skriv ut

Eftersom jag älskar både kyckling o bacon så är detta en riktig fullträff, för mig iaf :) Hoppas Du gillar den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i små tärningar. Tärna baconet och stek det gyllenbrunt. Låt svalna på ett hushållspapper så fettet rinner bort. Skala och skär äpplena i små tärningar. Dela och gröp ut köttet i avokadon, skär det i tärningar. Skala och finhacka löken. Skala och pressa vitlöken.
  2. Lägg kyckling, äpple, avokado, rödlöken, vitlöken, osten, kesellan i en bunke. Krydda med salt och peppar. Blanda allt till en röra.
  3. Lägg två brödskivor bredvid varandra och fördela fyllningen mellan tre lager. Avsluta med fyllning på toppen och kanterna.
  4. Tryck på salladsbladen på kanterna. Skiva och lägg avokadon i mitten. Skala och rödhacka löken. Lägg löken på ena sidan av tårtan och kaprisen på den andra.
  5. Skär äpplet i fina klyftor och lägg på tårtan. Lägg sallad på fatet runt om tårtan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.