Ingen i min familj gillar majonäs så här är smörgåstårtan jag gör hemma.
Instruktioner
- Skär bort kanterna på brödet och lägg 9 st på en bricka.
- Bred dem med smör.
Bred sedan på leverpastej och sedan lägg på gurksallad.
- Lägg ett nytt lager bröd, bred dem. Lägg på räksalladen.
- (Vill man ha den högre kan man ta skaldjurssallad och lägga ytterligare ett lager.)
Ett nytt lager bröd och smötr. Låt stå över natten i kyl så den inte blir så torr.
Koka äggen (ca 12 min)
Ställ in i kyl.
- Vispa gradden hårt och blanda i kaviaren.
Bre över tårtan.
Skala äggen.
- Hacka salldaden och strö över hela tårtan.
Hacka äggen och strö över tårtan.
Lägg på räkorna.
- Skiva gurkan i gurkbitar och dela dem så dem blir som halvmånar.
Sätt dem på kanten runt hela tårtan.
Rulla skinbitarna och lägg på tårtan.
- Gör likadant med osten.
Lägg på citron, tomatskivor, gurkskivor och paprikan ovan på tårtan.
Klicka ut kaviaren.
- Färdig att servera.
Publicerat den
5 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar