Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små fruktpajer

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienser till degen och ställ den i kylskåpet i minst 1 timme. Tryck ut degen i små formar. Nagga med en gaffel och förbaka i 225° i 3-5 minuter.
  2. Sänk ugnsvärmen till 175°. Rör smör och sirap smidigt. Tillsätt resten av ingredienserna utom äggvitan. Vispa vitan till ett hårt skum och vänd ned i fyllningen. Fördela fyllningen i formarna och grädda de små fruktpajerna på nedersta falsen i ca 20 minuter. Låt fruktpajerna svalna på galler. Går utmärkt att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.