Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smålandsisterband

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Ännu en hemgjord korv. Är ett gammalt recept från min farmor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal köttet och fläsket med finaste skivan på köttkvarnen. Blanda i grynen, vilka fått stå och svälla under natten, och sedan kokas mjuka i vatten som tillsätts lite flott. Smaksätt med kryddorna.
  2. Fyll korvsmeten i fjälstern och häng och torka på mörk torr plats över natten. Tänk på att det är ett gammalt recept, istället för flott går det även med lite smält matfett istället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.