Smält rabarber och mascarponekräm

Det här är en snabb och enkel variant av kompott som känns italiensk med mascarpone och mandelskorpor till.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: rabarber, mascarpone

Ingredienser

1½ dl socker
3/4 dl vatten
1 kanelstång
1 liter skivad, späd rabarber

Mascarponekräm:
250 g mascarpone
1 urskrapad vaniljstång
1 msk amaretto, likör

Servering:
Mandelbiscotti

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
392
Sparat:
5

Gör så här

Koka upp socker, vatten och kanelstång. Lägg i rabarbern och koka sakta under lock ca 5 minuter. Låt svalna.

Blanda mascarpone, vaniljfrön och amaretto.

Servera rabarbern med en klick mascarponekräm och mandelbiscotti.

LIKNANDE RECEPT

Mascarponekräm recept
av Mal921
över 2 månader
över 2 månader
av grill
över 2 månader
av MrsC
över 2 månader
över 2 månader
av tina62
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.