Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smakrik parmesankassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vilken gryta! Så mycket smak, så mycket dofter, så enkel att göra. Sätt guldkant på vardagen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kassler, svamp, purjolök och vitlök i smör i 10 minuter, utan att det tar färg.
  2. Blanda ner crème fraiche, mjölk, parmesan, soltorkade tomater och citronpeppar. Sjud i 5 minuter.
  3. Rör i chornicons och persilja, sjud ytterligare 5 minuter.
  4. Servera med pasta, ris eller pressad potatis. Någon god grönsak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.