Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smakrika köttfärsspett med salsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krydda nötfärsen med chorizo och servera med en frisk ananassalsa och du får en snabbgjord middag med både hetta, sälta och sötma!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blötlägg träspetten.
  2. Skala löken och finhacka den. Dra av skinnet på korven och finhacka den. Blanda färs, lök, korv, ägg och persilja. Forma färsen till 8 avlånga biffar. Trä gärna biffarna på spett. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grilla spetten mitt i ugnen ca 10 minuter. Vänd spetten 2-3 gånger under tiden.
  3. Skär ananasköttet i små bitar. Dela chilin, kärna ur och finhacka den. Blanda ananas, chili, koriander och limesaft.
  4. Servera spetten med pitabröd och ananassalsan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.