Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smakrika minipizzor

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Minipizzor som passar till buffé, mellanmål, utflykt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°
  2. Smula ner jästen i en degskål. Tillsätt vattnet och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt olja, salt och socker. Arbeta in mjölet, lite i taget tills degen är blank och smidig. Låt jäsa under duk ca 30 minuter.
  3. Stjälp upp degen på bakbordet och knåda den smidig på nytt. Dela degen i 15 lika stora bitar. Kavla ut varje bit till en rundel ca 8 cm i diameter.
  4. Bred på ett lager tacosås, men inte längst ut på kanterna. Lägg på salami, oliver och hackad paprika. Strö över oregano. Skär osten i skivor och lägg ovanpå.
  5. Lägg pizzorna på en bakpappersklädd plåt och grädda dem mitt i ugnen ca 8 minuter. Servera pizzorna varma eller kalla.
  6. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.