Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smakrikt grovt bröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett glutenfritt bröd som är saftigt, hållbart, smakrikt och har ett härligt tuggmotstånd.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman alla ingredienser till en slät och ganska lös deg. Häll degen i en smörad form ca 1½ liter. Strö över boveteflingorna. Låt degen jäsa i ca 2 timmar. Sätt ugnen på 175 grader. Grädda brödet i ca 75 minuter. Låt svalna och vila innan du skär i det - gärna till nästa dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.