Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smal cheesecakeglass

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 12 timmar 20 minuter
Skriv ut

Denna enkla cheesecakeglass äter vi ofta, den är så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och socker poröst, blanda ner Philadelphiaost, kesellan och vaniljsocker. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i ostsmeten.
  2. Häll hälften av de smulade digistivekexen i en rund pajform. Häll glassmeten över. Strö resten av smulorna ovanpå. Ställ i frysen minst 12 timmar. Tag fram i rumstemperatur ½ timme innan servering. Serveras med färska bär eller frukt om man vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.