Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Säger otroligt god säger alla som har gjort den

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och lägg det i marinaden, låt det dra ca 6 timmar.
  2. Skala och klyfta potatisen,lägg i en långpanna. Sätt in i ugn på 225 grader ca 10 min. Lägg köttet samt strimlad paprika,tomat,rödlök,och fetaost tärningar. Stek ytterligare 15 minuter. Blanda samman såsen och servera till pytten.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Trollflickan 31 januari 2011

    Hej! Jag är själv från Skutskär och fick ett likadant recept från en tjej i Bomhus! Supergott och enkelt. Kycklingen var väldigt saftig. Provade att göra den själv sedan och serverade Beaneisesås till. Ska nu bjuda på den en gång till fast med Tzatsiki till. Rött, lite svagare vin passade bra till.

  • kekke46 7 juli 2011

    Hej! Den här tar jag hem och testar framöver, verkar god. Kommer tillbaka.

  • kekke46 3 december 2011

    Hej! Har gjort din pytt idag super god, den åker till mina favoriter. Min man tyckte den smakade fantastigt. Vi hade ett glas rött vin till. Fanns det högre än 5 poäng skull du få det. Rekommenderas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.