Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalmat Jägargryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här är en av mina favoriter kan bara säga kanongod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och blanda ihop marinaden. Häll den över köttet och låt det dra över natten. Bryn köttet i margarin. Fräs bacon och vänd ner i köttet.
  2. Dela löken i klyftor och låt de fräsa i grytan tillsammans med champinjoner. Krydda med salt och peppar. Häll på marinad och buljong, låt puttra 20 min. Rör i ost och låt den smälta. Rör i fraiche och krydda ytterligare om det behövs. Låt gelén smälta under omrörning. Servera med potatis eller ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.