Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalmat Kristinas mustiga älggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En jättegod älggryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatis, morötter och broccoli. Skär av steken när den fortfarande är fryst.
  2. Skär lök och vitlök i skivor. Bryn i margarin. Häll ner vin, buljong, saft, soja, och kryddor. Låt puttra några minuter. Tillsätt svamp, grädde, syltlök och låt allt bli varmt.
  3. Servera med kokt potatis och grönsaker.
  4. Tips: Skär i grytbitar istället.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.