Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smalmat laxfilé i fetaosttäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

gott med lax och feta ost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg laxfiléerna i en smord ugnsform. Krydda med salt och peppar.
  3. Blanda fetaost och fraiche till en jämn blandning. Hacka basilikan och rör ner i blandningen, salta och peppra.
  4. Bred blandningen jämnt över filéerna, lägg halverade körsbärstomater på toppen. Sätt in mitt i ugnen ca 20 min.
  5. Servera med pressad potatis och blandad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Matildasmamma 25 april 2010

    Mycket gott och lätt att göra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.