Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarrig och smakrik afrikansk biffgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Nästan som kalops men mycket godare :) Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i små tärningar. Skala och tärna löken, skär morötterna i skivor och krossa vitlöken. Hetta upp matfettet och fräs köttet och grönsaker under några minuter. Tillsätt tomatpuré, kryddorna, citronsaften och buljongen. Låt köttet koka under lock tills det är mört. 1- 1/2 timme. Blanda matfett och mjöl och rör ner i grytan. Koka ytterligare några minuter och smaka av.
  2. Servera med kokt potatis eller potatismos.
  3. Lycka till :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.