Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smarriga Risbullar

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Ännu ett recept på en av mina och barnens favoriter.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa helst med elvisp, smör och socker riktigt luftigt. Rör ner havregrynen och riset. Forma bollar och rulla sedan dessa i mer puffat ris. Förvara helst i kylskåp.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • hnord 22 september 2009

    Gjorde dessa i dag och de smakade gott. Barnen tyckte verkligen om dem. Men tyvärr fastnade inte riset på, förstår inte varför. Så vi tog kokosflingor på istället

  • Cassiopeya 14 oktober 2013

    Testade att göra dessa idag. Inte min favorit men resten av familjen älskade dem! Lyckades inte heller få riset att fasta så jag rullade dem i blått pärlsocker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.