Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegsinbakad ädelostkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Ett jättegott recept som är väl värt tillagningstiden! Jag brukar servera kycklingen med pottisgratäng och en fräsch sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att kycklingfiléerna är ordentligt tinade. Skär en skåra mitt i filéerna, men se till att du inte skär igenom helt. Smula ner ädelosten i skåran.
  2. Kavla ut smördegen tills den är tillräckligt stor för att rymma en filée. Vira in kycklingen i smördegen och kläm åt på sidorna.
  3. Smörj en lagom stor form/plåt och tillaga kycklingpaketen mitt i ugnen tills smördegen har fått fin färg och kycklingen är genomstekt, ca 35-40 min.
  4. Servera med potatisgratäng och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.