Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smördegspaj med skinka och tacoköttfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Ååhh, så lätt. Denna måste provas. Jag gjorde nästan ingenting för att den skulle bli färdig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdegen Låt plattorna tina i ca 20 minuter. Kavla ut dem så att de täcker botten på en pajform. Blir det snett så skär av och pussla ihop.
  2. Rör ihop grädde, tacosås, pressad vitlök, curry samt 1/2 dl riven ost och rör om. Sätt en liten del av såsen i botten av pajdegen, bara precis så att den smörjs in.
  3. Fördela resten av ingredienserna: tacoköttfärs, skinka, fetaost, paprika, lök, coctailtomater samt oliver i botten. Fördela såsen över pajen och strössla resten av osten över.
  4. Sätt i ugnen 200 grader ca 15-20 minuter. Servera endast med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.