Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåsbordets sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Har denna sallad både till varmt och kallt kött

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och strimla salladshuvudet, skala äpplen och banan. Skär äpple och banan och rödbetor i tärningar. Blanda sallad äpple banan rödbetor och det mesta av nötterna (om det används) i en salladsskål, rör inte om för mycket salladen blir då röd av rödbetorna. Blanda samman alla ingredienserna till salladssåsen häll såsen över salladen. Srö över resten av nötterna (om det används) och persilja Servera genast

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.