Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta med lax och räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God och enkel hemgjord smörgåstårta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort kanterna på brödet. Lägg brödskivor, fyra och fyra.
  2. Häll av räkor och blanda alla ingredienser till fyllningen i en bunke.
  3. Bred ut hälften av fyllningen på första lagret bröd. Lägg på ett nytt lager bröd och därefter resterande fyllning. Täck med ett lager bröd.
  4. Blanda yoghurt och majonnäs samt bred ett tunt lager med krämen över och runt hela tårtan.
  5. Förslag till garnering är rom i mitten, räkor i ringen runt, sedan ring av snurrade skivor lax och mot kanten halverade citronskivor samt på kanten dillkvistar.
  6. Obs: Du kan också andvända krabbkött i fyllningen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LizzyElisabeth 10 oktober 2009

    MUMS.....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.