Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta med makrill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Låter kanske inte så gott men den överraskar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda makrill, keso, purjo, äpplen, tomatpuré och örtkryddor till en jämn smet. Fördela blandningen mellan brödet.
  2. På översta brödet brer man majonnäs och crème fraiche blandning och garnerar med skivad tomat, kokta skivade ägg och gurka. Bör göras minst 8 timmar innan den ska ätas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • britta007 17 maj 2010

    Tack- har letat efter recept på den här smörgåstårtan! Verkligen mycket godare än det kanske låter, killarna i familjen gillar inte makrill men gillar verkligen den här smörgåstårtan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.