Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulans köttmarinad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag hade aldrig gjort egen marinad nån gång, men eftersom jag är allergisk mot vitlök och affären bara hade marinader med vitlök i så hade jag inget val. Men glad för det är jag, den blev supergod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chilfrukten och lägg i en skål, tillsätt resten av ingredienserna och rör runt noga. Mosa rosmarinen lite lät mot skålens kant för att frigöra mer smak.
  2. Nu är det bara att lägga i köttet eller vad du nu vill marinera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.