Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasig smulpaj, glutenfri

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smaklig måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Skala och skiva äpplena. Varva dem med socker och kanel i en eldfast form.
  3. Blanda havregryn, smör och farinsocker. Fördela det sedan jämnt över äpplena.
  4. Gräddas i nedre delen av ugnen i ca 35 minuter.
  5. Servera med kall vispgrädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.