Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

smarrig smulpaj.

(11 kommentarer)  
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

smulpaj med valfri fyllning och ett knäckigt täcke

Ingredienser

Instruktioner

blanda alla torra ingred. häll sedan i flytande margarin blanda. fyll pajformen med lite av smuldegen fyll sedan på med valfri fyllning.häll sedan på resten av smuldegen avsluta med att ringla över ljus sirap.200 grader i 15-20 min. serveras ljumen med vaniljvisp eller vaniljkesella

Liknande recept

Kommentarer (11)

  • micheklo 2 juli 2008

    Riktigt smarrig :D

  • Angeli 4 september 2008

    Jätte god blev den. Har aldrig provat med havregryn förut. Nästa gång jag bakar den så tar jag nog lite mindre socker i degen. Tack för receptet!

  • Ulrika91 14 juni 2009

    Jätte god smulpaj. Jag använde mig av hallon och blåbär, och struntade i extra socker och potatismjöl, gick utmärkt. Använde lite mindre socker och fiberhavregryn. Blev ändå rätt söt tycker jag! Sirapen var en jättebra ide och jag kunde haft den inne lite längre så den blivit lite knäckigare. Jag laddade upp en bild, jag hoppas inte du misstycker :)

  • hnord 8 september 2009

    Jag serverade den här pajen till efterrätt i dag. Rabarberfyllning. Den var verkligen god och det tyckte alla i familjen som smakade. Jag tog lite mindre socker än vad som stod i receptet och det blev bra.

  • 123kicki 6 april 2010

    Otroligt god och lätt paj att göra .Gjorde efter receptet och med vit sirap Hade amerikanska blåbär och serverade glass och grädde till. Gudagott

  • Joheme 28 oktober 2010

    kjj

  • Joheme 28 oktober 2010

    Hej! Idag var jag på dejt i ett mysigt hus, jag fick dock alldeles för lite bus. Då tänkte jag på denna kaka, som denne fine man och jag äntligen skulle få smaka. Nu har vi just smakat och är småförälskade.... fjärilarna är här.. Men när kakan är uppäten är ju garanterat oändligt kära. Du kan räkna ut resten själv.. :) Mmmm, såå god! / Era trogna bakmästare, Jo-em!

  • bjuranna 13 mars 2011

    Knäckig och god pajdeg. Nästa gång gör jag nog halva satsen och skippar det undre lagret deg.

  • Tessiez 6 juli 2011

    Min dotter gjorde denna med rabarber, kanongod.......

  • emaxen 13 maj 2012

    En riktigt god paj, gjorde på trädgårdens rabarber, blev supergott. Alla stjärnor i topp. Tack för ett lyckat recept./ emaxen

  • Petrisen81 1 februari 2013

    Riktigt god med blåbär och björnbär :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.