smulpaj med valfri fyllning och ett knäckigt täcke
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Riktigt smarrig :D
Jätte god blev den. Har aldrig provat med havregryn förut. Nästa gång jag bakar den så tar jag nog lite mindre socker i degen. Tack för receptet!
Jätte god smulpaj. Jag använde mig av hallon och blåbär, och struntade i extra socker och potatismjöl, gick utmärkt. Använde lite mindre socker och fiberhavregryn. Blev ändå rätt söt tycker jag! Sirapen var en jättebra ide och jag kunde haft den inne lite längre så den blivit lite knäckigare. Jag laddade upp en bild, jag hoppas inte du misstycker :)
Jag serverade den här pajen till efterrätt i dag. Rabarberfyllning. Den var verkligen god och det tyckte alla i familjen som smakade. Jag tog lite mindre socker än vad som stod i receptet och det blev bra.
Otroligt god och lätt paj att göra .Gjorde efter receptet och med vit sirap Hade amerikanska blåbär och serverade glass och grädde till. Gudagott
kjj
Hej! Idag var jag på dejt i ett mysigt hus, jag fick dock alldeles för lite bus. Då tänkte jag på denna kaka, som denne fine man och jag äntligen skulle få smaka. Nu har vi just smakat och är småförälskade.... fjärilarna är här.. Men när kakan är uppäten är ju garanterat oändligt kära. Du kan räkna ut resten själv.. :) Mmmm, såå god! / Era trogna bakmästare, Jo-em!
Knäckig och god pajdeg. Nästa gång gör jag nog halva satsen och skippar det undre lagret deg.
Min dotter gjorde denna med rabarber, kanongod.......
En riktigt god paj, gjorde på trädgårdens rabarber, blev supergott. Alla stjärnor i topp. Tack för ett lyckat recept./ emaxen
Riktigt god med blåbär och björnbär :)