Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rawfood smulpaj med rå vaniljsås

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Knaprighet möter sötma i denna goda rawfood pajen. Serveras med en läcker rå vaniljsås. Agavesirap upplevs som något sötare än vanligt socker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 40 grader.
  2. Mixa allt utom vatten och bär till en grövre konsistens. Blanda eventuellt ner lite vatten för att binda ihop massan. Bred ut massan på en plåt med bakplåtspapper och torka i ugnen i 4-5 timmar.
  3. Tina bären i en pajform. Strö över smulet och garnera med lite extra bär.
  4. Sås: Mixa cashewnötter och vatten. Tillsätt övriga ingredienser och kör till en slät sås.
  5. Servera pajen med den läckra vaniljsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.