Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb smulpaj med persikor och nektariner

 
Snabb smulpaj med persikor och nektariner Snabb smulpaj med persikor och nektariner
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Dagsfärskt recept från HJ. SOMMAR!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop smör, socker, mjöl och vaniljsocker till degen. Lägg ut hälften av degen på botten av en pajform. Dela persikor och nektariner i klyftor. Blanda med socker och vaniljsocker och lägg i formen. Strö över resten av degen och grädda i 30 minuter. Servera med vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.