Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med blåbär och vit choklad

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Smulpaj är svensk sommar. Här med en twist med vit choklad. Ljuvligt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda blåbär, potatismjöl och socker. Täck botten av en pajform, 26 cm i diameter med bären. Blanda alla ingredienser till smuldegen med fingrarna. Strö detta över blåbären tillsammans med hackad vit choklad. Grädda mitt i ugnen ca 40 minuter. Om chokladen blir för mörk, lägg på ett folieark.
  3. Servera varm med vaniljglass, vispgrädde eller vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.