Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

smulpaj med hallon och blåbär

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegod paj som efterätt m.m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda alla ingredienserna till smulpajen i en bunke. Smöra sedan en pajform.
  3. Blanda sedan blåbären och hallonen med lite socker och potatismjöl. (Potatismjölet är för att bären inte ska bli så blöta)
  4. Lägg sedan bären i pajformen, smula sedan över pajdegen. Låt stå i ugnen ca 20 minuter
  5. Självklart kan du byta ut bären mot någon annan god frukt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Visions 4 juni 2010

    Grymt god! Bugar och bockar för den,tackar!

  • moe0013 18 januari 2013

    Jätte god paj! Jag körde 3 satser deg tillsammans med 2 satser av bären. Hur gott som helst. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.