Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med krusbär

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Passar bra som efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 200 grader Smörj en en ungsform.
  2. Rensa bären och fördela dem i formen. Strö över potatismjöl och hälften av sockret. Riv mandelmassan grovt. Blanda samman mjöl, havregryn, och resten av sockret, mandelmassan och mandeln. Tillsätt smöret i bitar och nyp ihop till en smuldeg. Fördela över krusbären.
  3. Grädda 30 minuter tills den fått färg.
  4. Servera smulpajen ljummen med en klick vispad vaniljvisp eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.