Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med päron och havregryn

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gluten och laktosfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet och rör ner socker, kanel, basmjöl och havregryn. Blanda till en grynig massa. Skala päronen och kärna ur och skär dom i klyftor. Lägg ut klyftorna i en smord pajform och fördela smuldegen över päronen.
  2. Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 min i 200°, tills pajen har fått färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Radium 26 juni 2008

    är havregryn glutenfritt? :O

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.