Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med rabarber och jordgubbar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Jordgubbar och rabarber är sällsynt lyckat tillsammans. Sött och syrligt när det är som bäst!

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en kastrull. Rör ner socker, vetemjöl och havregryn. Skiva rabarbern tunt. Blanda ihop med skivade jordgubbar, socker och potatismjöl. Bred ut fyllningen i en form. Strö över smuldegen. Grädda pajen på 225° i ca 15-20 minuter. Servera med lättvispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • samoni 23 juli 2010

    Gjorde den här pajen, och bjöd hela släkten hade vaniljglass och vaniljvisp som tillbehör mycket uppskattat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.