Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med vit choklad, jordgubbar och banan

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod paj som dessutom är lätt att göra =)

Ingredienser

Instruktioner

Lägg jordgubbar och de skivade bananerna i en normalstor, smord pajform. Riv chokladen. Arbeta ihop smuldegen och häll i den rivna chokladen. Blanda om så chokladen fördelas jämnt i smuldegen och fördela den över frukten. Grädda i 225 grader ca 20 minuter. Man får passa pajen lite eftrsom chokladen bränns lätt. Pajen smakar allra bäst om den äts ljummen med vaniljsås

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • KatarinaLov 9 februari 2012

    Äntligen ett nytt smulpajrecept. Nu får jag användning för den vita chokladen som blev över efter julbaket.

  • camend 9 februari 2012

    Hi hi, det var faktiskt precis så jag tänkte när jag "slängde ihop" den här pajen. Jag hade vit choklad kvar sedan julbaket och tänkte att det säket skulle vara gott i en smulpaj och det var det ju också ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.