Med en färdigkavlad rektangulär smördegsplatta blir detta en enkel och mycket lättlagad rätt. Fyllningen kan varieras i det oändliga .
Instruktioner
- Börja med att skiva champinjonerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Skölj och skiva även purjolöken.
- Lägg till purjolöken och den skurna skinakan i pannan och småfräs även den en kort stund. Häll i crème fraichen,créme bonjour, salta och peppra och låt den småputtra i några minuter så att smakerna träder fram. Låt svalna.
- Ta fram smördegsplattan och häll fyllningen som en sträng på ena långsidan och rulla sedan ihop.
- Lägg rullen på en bakpappersklädd plåt. Pensla med ägg och strö över sesamfrö. Grädda längden i 225 graders värm (mitt i ugnen) tills den får fin färg, cirka 10-15 minuter.
- Servera men en härlig sallad!
Publicerat den
21 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar