Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Jättegod till kalaset.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda ihop ingredienserna till fyllningarna i olika skålar.
  2. Lägg ut 2 hönökakehalvor bredvid varann så att det ser ut som att de sitter ihop. Bred ut första fyllningen över brödet. Lägg sedan på ett lager till med bröd.
  3. Bred över andra fyllningen. Lägg över mer bröd. Dra med en sked eller en pallett runt tårtan med crème fraiche så att brödet nästan inte syns.
  4. Börja med att lägga sallad så att de täcker översidan av tårtan. Rulla sedan skinkan och lägg ut längs kanterna gör likadant med ost och tomat. De ska ligga bredvid varann i en cirkel.
  5. Koka ägg i 10 minuter och skölj dom i kall vatten. Skiva äggen ocg lägg dom i en cirkel innanför skinklagret. förtsätt ocg lägg dit räkorna så att de täcker tårtan, salladen ska inte synas under räkorna.
  6. Ta citronskivan och lägg den snyggt uppe på räkorna och garnera med lite dill. Lägg gurkan snyggt uppe på skinkan och lägg dit en kräftstjärt.
  7. Låt stå och dra en dag så blir den ännu godare

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.