Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb gluten- och äggfri marängtårta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket bra tårta när man har allergiker i familjen, både ägg och glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden hårt, spara lite grädde för att ha ovanpå tårtan.
  2. Fortsätt vispa och häll samtidigt i jordgubbsylten, ska blir hårt som en mousse.
  3. Lägg ena marängbottnen på ett fat. Fyll på med moussen och lägg sedan på den andra marängbottnen.
  4. Garnera med grädde och ev strössel el jordgubbar. Klart att servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.