Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb gryta med thailänsk smak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel smakrik rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklinglårfiléerna en eller två gånger. Skala steklökarna och skiva vitlöken. Skär chilin i riktigt små bitar. Dela citrongrässtjälkarna i 3 bitar. Banka något på dem så att smakerna frigörs. Stek kycklingen, vitlök, lök, chilifrukt och citrongrässtjälkarna i en stekpanna. Stek lite i taget och lägg över i en kastrull. Salta och peppra. Häll på kokosmjölken och buljongtärningen, koka i 10 minuter.
  2. Skär paprikorna i små bitar. Avsluta med att röra ner paprikorna, ingefära,koriander och persilja. Smaka dig fram till hur mycket ingefära du vill ha i.
  3. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.