Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb köttfärslimpa med rökt skinka och tomater

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb god och enkel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en skärbräda lägg på ett bakplåtspapper peppra och salta på papperet.
  2. Lägg på köttfärsen på papperet och platta ut färsen. Salta och peppra på översidan. Bred på fransk senap efter smak lägg på den rökta skinkan. Skiva tomater lägg dem på mitten. Strö över västerbottenosten eller annan ost.
  3. Rulla ihop med hjälp av bakplåtspapperet och flytta över rullen till en smord ugnsform. Klicka på någon klick smör ställ in i ugnen i 30 minuter man kan ösa på rullen efter 15 minuter av det smälta smöret som finns i formen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • pling 10 mars 2011

    Din köttfärslimpa är suveränt god, den är saftig och får en jätte god smak av ingredienserna som man har i. När jag gör den så, jublar min familj. Stort TACKför detta recept.

  • lillgarden 18 januari 2013

    Gjorde detta idag! SUper gott!

  • markoolio 8 april 2013

    När jag var liten så var mammas köttfärslimpa inte alls god och har alltid förknippat köttfärslimpan med någon som inte var så gott tills nu! Tack för detta fantastiska vardagsrecept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.