Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb kalops

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalops är så otroligt gott! Här är en snabbare variant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen.
  2. Strimla köttet och stek det på hög värme i neutral olja. Köttet ska får färg och yta, dra sedan av det från värmen. Skär morötterna och löken i skivor. Tillsätt det till stekpannan när köttet fått yta. Låt det steka så att löken mjuknar, tillsätt sedan lagerblad och kryddpeppar.
  3. Häll i buljongen och låt det koka i några minuter så att morötterna mjuknar. Red av såsen med Maizena så att den tjocknar något, inte som en stuvning, den ska fortfarande vara simmig men inte vattnig. Skiva rödbetorna och lägg i pannan. Toppa med persilja.
  4. Servera kalopsen med den kokta potatisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.