Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb kebabgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

När tiden är knapp...

Ingredienser

Instruktioner

Stek/bryn det frysta kebabköttet några minuter så det inte är rått. Krydda över grillkryddan och vänd runt några gånger. Häll till slut över grädden och créme fraichen och några droppar soya. Låt allt koka ihop några minuter. Servera grytan med kokt ris och en sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bakaekul 11 oktober 2010

    Jättegod med en grönsallad till! enkel och snabb!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.