Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb kycklinggryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Servera med kokt potatis eller ris.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i ca 1 cm tjocka skivor. Skala och skär löken i klyftor. Fräs löken i smör i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Bryn kycklingen i smör i omgångar. Krydda med salt och peppar. Lägg ner kyckling och enbär i grytan. Häll i sås och vin. Låt grytan koka på svag värme ca 5 min. Rör om då och då. Kärna ur och skär päronet i tunna klyftor. Lägg ner päron och spenat. Rör om och värm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.