Färdiggrillad kyckling eller kycklingrester passar fint till paj. Komplettera med bacon och ananas så blir det extra gott!
Instruktioner
- Sätt ugn på 225 grader:
- Kör mjöl och smör och den hackade persiljan på högsta hastigheten en kort stund tills matfettet är finfördelat. Häll i vattnet, arbeta samman till en boll. Svep in i plast och låt vila kallt 30 min innan degen bakas ut.
- Klä en rund pajform med diameter 22-24 cm med degen. Förgrädda pajskalet 10 min mitt i ugnen.
- Blanda ost, mjölk och ägg. Häll äggblandningen i pajskalet. Bred ut kycklingköttet och dela i minder bitar. Lägg kycklingkött och bacon i pajformen. Dela ananasringarna och lägg dem samt tomaterna utmed pajens kant. Grädda mitt i ugnen ca 30 min tills pajen stannat och fått vacker färg.
- Strimla paprika och purjolök och lägg grönsakerna mitt på pajen.
Publicerat den
28 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar