Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb och enkel fläskfilégryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och med få ingredienser........... Blir klar samtidigt som tillbehöret. Snabb mat när man är jättehungrig eller har bråttom

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken tunt i halvmånar
  2. Skär upp fläskfilén i bitar.
  3. Bryn köttet och löken i smöret.
  4. Häll på grädden och lägg i buljongtärningen, pepparn och sojan. Salta om det behövs.
  5. Sjud allt i ca 20 minuter eller tills löken och köttet är mjukt.
  6. Servera med potatis, ris eller pasta och sallad

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • snoris82 5 augusti 2012

    Hade även i paprika och champinjoner, mumsigt!

  • Gunilla Levin 12 maj 2020

    Jag smörstekte löken för sig till glansigt gula innan jag blandade med köttet; löken blir godare så...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.