Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb och god fisklåda

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lätt och snabb att göra, och så god! Det är ett gammalt laxpuddingrecept vi piffat upp lite grand. Omtyckt allt-i-ett vardagsrätt som funkar utmärkt i matlådan dagen efter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och kyl ner den. Skala och skiva den.
  2. Sätt ugnen på 225º.
  3. Skär fisken i mindre bitar. Vispa ihop ägg, mjölk och hummerfond.
  4. Lägg hälften av den skivade potatisen i botten på en smord ugnsform. Salta lätt och strö över hälften av dillen. Därefter all fisk, resten av dillen och salta lätt igen. Toppa med potatisen som är kvar och häll över äggröran.
  5. Sätt in i mitten av ugnen i ca 40 minuter (beror lite grand på vilken fisk det är).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.