Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb och god pasta med lövbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Man kan även göra en lyxvariant genom att använda oxfilé, vispgrädde och en kombination av mozzarella och parmesan istället. Och givetvis färsk pasta. Dock inte lika nyttigt ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Stek champinjonerna tillsammans med Aromat och svartpeppar i en stor stekpanna tills de får fin färg. Strimla lövbiffen i halvcentimeterbreda strimlor och salta och peppra dessa väl. Skruva upp värmen på högsta, låt pannan bli rejält varm och fräs på biffen. Det är viktigt att du rör runt ordentligt så att det inte bränns.
  3. När köttsafterna börjar släppa från lövbiffen stänger du av plattan, häller i grädden, lägger på ett lock och låter det koka upp. Rör i osten, smaka av och tillsätt mer salt och peppar ifall det behövs.
  4. Häll av pastan al Dente och blanda samman med biffen i en stor skål/kastrull. Servera med en sallad eller rårivna morötter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PiNkKiLLeR 12 januari 2017

    Otroligt gott! har gjort denna mååååånga gånger. Verkligen en favoriträtt! En stark 5a! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.