Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb och ljuvlig broccolikassler

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

För att göra det lite smalare så använd er utav viktväktarnas vispgrädde eller en annan smalare grädde som är vispbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor. Låt broccolin tina något. Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form.
  2. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen. Bred blandningen över kassler och broccoli och strö över osten.
  3. Gratinera i ugn i 250 grader i ca 15-20 minuter.
  4. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • evaldo 4 juli 2011

    Hejsan. Jag har lagst din broccolikassler och den blev hur god som helst, och dessutom god. Jag har lagt in en bild på maträtten hoppas du inte har något emot det? ha det bra Evaldo.

  • Ekorrungen 5 december 2011

    Denna rätten var hur god som helst, tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.