Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb sconespizza

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sconesdeg går utmärkt att använda som pizzabotten. Toppa med god skinka, lite grönsaker och smakrik ost - snabbare än så går det knappt att få kvällsmaten på bordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienserna till sconesdegen i en mixer och kör till en deg. Kavla ut ganska tunt på bakpappersklädd plåt.
  2. Skär svampen i skivor och paprikan i ringar. Riv skinkan i bitar.
  3. Bre tomatsåsen på degen och fördela skinkan, svampen och paprikan ovanpå. Strö på lite oregano eller en god örtkrydda. Toppa med den rivna osten. Grädda i 225 grader i ca 20 minuter. Servera gärna med sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • eruanne 6 april 2010

    detta ska i alla fall jag testa!:)

  • imposant 29 mars 2011

    Underbart! Precis vad jag behöver, lite snabbmat efter kvällsskiftet. Tack!

  • marianorden2 15 november 2011

    Ha ha ha :) Kan bara berömma detta recept... Har ätit "scones-pizza" sen jag var liten!! Är super bra och gott, när man inte har så mycket kvar i skafferiet. Krossade tomater och hotdogs går också bra :) med lite pizzakrydda på!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.