Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Mycket enkel och snabb att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser. Fördela hälften av fyllningen emellan den utvikta Polarkakan och resten ovanpå. Garnera med ex. hårdkokt ägg, tomat, citron, dill, räkor...
  2. TIPS! Fyll den gärna dagen innan den så får den mera stabilitet , och garnera den strax innan den skall avnjutas.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • fa3 22 september 2011

    Väldigt gott som jag tänker göra fler gånger.Men laxmajonäs finns inte i Växjöså jag fick ta laxpastej. Tack.

  • mmarabou 21 februari 2014

    Jag har en tub laxmajonnäs hemma nu och hittade just ditt recept. Men jag fattar inte beskrivningen, hur många runda polarkakor ska det va?

  • mariaefors 21 februari 2014

    Svar till mmarabou: Jag brukar använda tre polarkakor. Men det är upp till dig hur stor/hög kaka du vill ha. Smaklig måltid :)

  • mmarabou 21 februari 2014

    Tack för svar. Eftersom det bara nämndes "polarkaka" i receptet trodde jag det bara skulle vara en och då blir det ju ingen tårta direkt. :) Men har jag förstått dej rätt nu så räcker alltså den här mängden fyllning till 3 polarkakor.

  • mariaefors 21 februari 2014

    2 - 3 polarkakor, staplade på varandra med fyllning mellan. Tycker du att det inte räcker till som garnering, så lägg till lite mer creme fraiche.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.