Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba kexklubbor

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Dessa kexklubbor är snabba och enkla att göra med få ingredienser. Ett roligt sätt att servera gästerna med. Glasspinnar finns att köpa i hobbybutiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka den vita chokladen grovt och smält den över ett vattenbad. Dela krämkexen. Det går lättare om de värms lite innan, t ex någon minut på eftervärmen i en ugn eller på en varm plats.
  2. Doppa ena änden av glasspinnen i den vita chokladen. Sätt sedan glasspinnen på krämsidan på ett kex och tryck ner den något. Sätt dit andra sidan av kexet och tryck försiktigt till. Gör likadant med alla kex. Ställ in kexen i kylskåpet i några minuter för att klubborna ska sitta ihop.
  3. Pensla ena sidan av kexen med vit choklad och dekorera dem med strössel. Ställ återigen in kexen i kylskåpet tills chokladen har stelnat och dekorera dem på samma sätt på andra sidan.
  4. När chokladen har stelnat är klubborna redo att serveras. De kan förvaras i rumstemperatur i några dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.